baby tak nak makan

hi baby saya 8 bulan. sekarang baby saya tak berminat untuk makan langsung kecuali biskut. dah macam macam saya cuba buat, puree buah, puding macam jenis puding, bubur macam jenis bubur, finger food. langsung dia tak minat dan fully bergantung dengan susu sahaja. ada tips tak untuk baby macam ni?#bantusharing #firstmom

2 Balas

Tgh fasa gatal gusi maybe sebabtu dia suka tekstur biskut. Suka nak mengunyah. Try bagi nasi biasa. Bg makanan yg sejuk2. Buat aiskrim. ☺️

9mo ago

setuju dgn pndpt mommy ni😊