Panjang baby

Hi. Baby saya 6bulan. sekarang panjang baby betul betul nak dekat paras kuning. Tapi masih normal. Cuma saya risau sikit la. Ada tak ibu2 yg baby nya ada masalah macam ni. Ada tips apa apa tak? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sis masuk grup ni kat fb. sgt bnyak tips pemakanan baby, cara elak baby bantut, menu makanan sihat utk baby. best. saya pon masa anak 1st bnyak belajar dr posting grup ni

2y ago

Okay sis, tq 🥰

berkali baca soalan. Panjang = tinggi, kan. Maaf tiada pengalaman. Tunggu komen lain ya

2y ago

Aah. Panjang = tinggi 😅 saya ikut term klinik guna panjang🤣