Baby tak nak makan

Baby saya 6 bulan 20 hari. Tapi kenapa eh dia tak nak makan? Mulut pun tak nak bukak bila sua sudu. Langsung tak excited dengan food. Hari ni saya bagi dia puri kentang. Dia makan sikit je. Sudu kedua terus tak nak siap pakej muntah sekali. Saya rasa give up pun ada nak bagi dia makan. Saya tak ada pengalaman sebab 1st baby. Please bagi tips supaya baby nak makan 😪 #seriusnanya #firstmom #bantusharing #firstbaby

11 Balas

follow fb happy baby food malaysia. dekat sana admin rajin share info. xpe awak sbb baby kita baru dlm fasa nk kenal makanan. kalau dia mkn satu sudu tu pon dh kira okay❤️. ada cuba bagi buah dlm food feeder tak. cuba la