Bayi 4 bulan

Baby saya 4bln lebih dan dokter dah saran tuk bg makan, adakeh bunda2 disini yg bg bayi 4bln makan?

5 Balas

doctor akan saran sekiranya perlu. Sy sewaktu bayi dulu pun start solid umur 4 bln. 6 bulan utk kebanyakan bayi klu awal tu mesti ada sbb tertentu dan mesti atas saranan doktor

tak pernah pulak docter sarankan bagi bayi makan seusia 4 bulan. 6 bulan baru boleh makan sis.

klu doc yg suruh mmg ptt la bg mkn.. klu xsuruh tu jgn memandai plak bg mkn yer..

err... setahu saya cukup 6 bulan baru boleh bagi bayi makan.

bukan 6 bulan ke