Anak meragam

Baby saya 2bulan susah nk tido lena...kdg2 tido skejap lpas tu bgun blik...klau mlm lagilah xtido...kdg2 dri pkul 9 smpailah pagi xtido..dulu kerap nangis...skrg kurang ngis tpi tetap xtido...ingatkan dia xkenyang sbb susu bdn spenuhnya...tpi bila sendawa kenyang juga tpi xtdo lena..pening dbuatnya.

1 Balas

Normal sis.. Baby nie sementara dia nk biasa keadaan hidup diluar rahim. Semua sama, akn jd mcm tue. Dia nk ajak bermain, nak ajak bersembang.Kita ibu nie mmg xkn ckp tdo. Byk2 bersabar, lumrah sorg ibu.☺️😄