Bayi menangis

Baby saya 1bulan lebih ,tapi susah tidur lena and kerap menangis sampai nak bagi susu pun susah .apa perlu saya buat ? Dengan keadaan sekarang kena pantang sendiri , stress dibuatnya .

2 Balas

saya rasa anak Pn mgkin jenis high need. which is baby masih xboleh suai kan diri dgn keadaan luar rahim. Pn boleh cari page fb Baby Language oleh Pn Uswatun. Dia ada ajar mcm mna nk bedung and tenangkan baby. Baby high need mmg prlukan bnyak ksabaran n slalunya lpas 3 bulan baru dia okay. Pn, its okay to take a break jga baby. bincang dgn suami n minx dia blakar jga baby jgak. bila dh brglir2 jga, Pn pum boleh rehat smsa pantang dn kurang penat. Pn jaga diri ya.

Sama la macam anak saya dulu..... Lapar nak susu tapi susah nk bg.. time pantang mmg byk ujian sikit... InsyaAllah nt habis pantang elok la tu.. Smoga dimudahkn.. Apa pun sabar ye ye ..