Baby terjatuh katil

Baby saya 10 bulan terjatuh katil sbb dia tido agk lasak tpi katil agak rendah & tak terlalu tinggi saya ada letak bantal dkt bwh tp bila jatuh tu dia still menangis. Tiada luka atau bengkak di kepala. kena bawa ke hospital utk pemeriksaan juga ke?##firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Monitor baby dalam masa 24jam. Check mata, telinga, hidung @ rongga2 yg terbuka ada berdarah ke x... Dalam masa 24 jam tu check jika baby ada muntah masa menyusu, x lalu makan, sudden onset demam, x aktif mcm biasa.. Kalau ada semua nie, sila bawa baby ke hospital segera. Kalau baby okay mcm biasa, x perlu bawa pun.

8mo ago

tunggu sampai baby bangun. tengok keadaan baby awak mcm mana