Normal ke?

Baby saya 1 bulan 13 hari fully breastfeed, tak berak dah dua hari tapi kencing dan kentut macam biasa. Risau pula. #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

normal sis baby yg fully bf sampai 2 mggu @ 14 hari x buang air besar sbb susu ibu yg masuk berubah jadi isi dlm tubuh baby macam ank sulung sy naik risau jugak sminggu lebih x buang air besar then bawa jumpa doktor ckp normal tuk baby fully breastfeeding x macam baby fm kena buang air besar tiap hari kalau sehari dua x buang air besar kena bawa jumpa doktor.

boleh try amalkan nie sis insyallah berkesan. www.wasap.my/60179181078/mbc

normal sis sebb fully bf ni susu cepat hadam...

kalau fully bf normal

Yeah normal

normal