Baby reject Susu badan

Baby reject breast feed ..bila bg Susu formula 1 hari hmpir 7 botol dia minum.. so skotak 350g dlm masa 3 hari je dh habis .. Normal ke..?

Baby reject Susu badan
4 Balas

anak saya dulu pun reject susu badan dan akhirnya susu badan saya kering sendiri. kalau anak pilih susu formula berikan saja janji anak nak menyusu

3y ago

sama la. anak sendiri yang taknak. mungkin tekak dia x suka rasa susu badan kot 😂😂. tukar susu formula elok je dia minum.