First mom confuse

Baby nak masuk 5 bulan Kakak ipar yg tak kerja semua suruh direct feed je tayah botol Mak pulak kata blh je nyusu sambil kita tido sekali dgn baby So sy dh buat mcmtu since dlm pantang Baby coat ada mcm tak guna sbb asal letak je terbangun Saya rasa ank sy dh jd ngempeng Bila baca artikel2 katanya tak perlu ajar direct kena ajar botol Skrg rasa mcm susah, suami nak bersama pun susah sy mmg tak dpt layan dia since habis pantang lg Anak cepat terjaga kalau sy lari kejap Hmm skrg sy confuse, menyesal pun ada nk bg dia botol mcm susah dia taknak apa perlu sy buat ye? #firstmom #firstbaby #seriusnanya

6 Balas

Ank sy juga direct bf tp lps kenyang baby akn lepas sendiri & mlm sy x bagi baby tdur sambil menyusu takut nnt tsedak. Jd sy biasakn lena jer lepaskn susu Alhamdulilah sy blh buat kerja lain smentara baby tdur & tuk 2nd baby pun sy akn buat yg sama