Baby muntah

Baby muntah setiap Kali feeding muntah dalam 1 ounce

4 Balas

Muntah memancut ke ? Dah try tukar susu . Sbb anak saya allergy susu lembu . Bila minum lepas tu mesti muntah banyak . Sekarang baby saya minum susu kambing . Sekarang tak muntah dah .

baby minum susu formula ke? kalau muntah tiap kali feeding, mungkin baby overfeeding.

better bawa ke klinik, setiap kali lepas feeding make sure burpkan baby