Ade ke yang macam sye baby dah sendawa tapi nanti muntah balik

Baby muntah lepas sendawa

4 Balas

Sama sis baby sy pun mcm ne juga dh sendawa lepas tu muntah ingatkan susu x ngam then tukar la susu ek masih sama juga..tapi ada baca dlm group kimm baby mmg akan jeluak normal sampai 3bln ada yg sampai 6bln bergantung pada baby juga ka..

bf ke fm . saya fm baby kerap muntah , da tukar susu pun muntah . minum byk minum sikit sama je . sendawa ke tak sama jgk . nurse ckp normal if 3bulan still sama bru doc cek .

6mo ago

sye cmpur , dah sendawa ttp muntah sikit sama mcm awk

Sama mcm saya Skrg klu dia dah sndawa saya akn dukung dia letak kat dada slama 20-25 minit Alhamdulillah dah x muntah lpa tu klu letak kat tilam

normal

6mo ago

kadang keluar muntah air, kadang keluar muntah susu