Baby gerak

Baby mmg akn brgerak bhgian bawah perut je ke? Dia mmg tak gerak2 bhgian atas ke? Sorry taktahu sbb anak first ?

14 Balas

saya pun bby first, tak sabar nak tahu rasanya bby bergerak, week 17 now 😆

5y ago

tapi d kkia sini, doktor kata tunggu 20 baru scan, kena tunggu 3 minggu lagi 🙈 . lama nya nak tunggu.

Makin lama nnti dia makin atas sbb makin besaq kan..sabar tau mommiess🤗

Berapa minggu dh sis?

5y ago

22weeks 😚

Sye 16 weeks 6 days. Boleh rsa kdg2 wktu pgi Tpi sblah mlm bby aktif..gerakkan halus...

5y ago

Sama sis...bby lebih aktif if dadynya... Dan selepas mkn pun...hmm... Tpi klau c Momy yg usap perut Dan bawa b'ckp..buat xtau c baby.. Hehehe....