Baby poo

Baby minum susu formula & susu badan , tp lebihkan susu badan . Baby dh dua hari tak poo poo . Asyik kentot ja . Baby dua bulan . Ada cara nak poo poo kan baby .

7 Balas

sama dengan saya... alhamdulillah.. hari ke 3 baby dah poo poo... saya selalu picit/urut perlahan2 perut baby... rajin sapu minyak yuyi utk elakkan perut baby kembung... urut tapak kaki... tuam dengan tungku baby.. n lastly, saya suap air zam zam... niat nak suruh baby poo poo.. lega mommy, semalam dah poo poo.. banyak....