Baby saya nk masuk 3 bulan .. tapi sekrg dh kurang minum susu .. byk lbh main .. normal ka mcm tu ?

BABY KURANG MINUM SUSU

4 Balas

Sama macam anak saya. Direct Feeding dia nak, bila botol dia main main.. risau ibu dia. Ds lah ibu dia bekerja…siap jelir lidah gigit jari. Gatal gusi ke tu? Alahai anak

setiap kali susu tu berapa oz? jarak berapa jam setiap sesi? berat anak normal tak? anak ada tunjuk tanda tanda tak sihat ke?

10mo ago

sis, anak dah okey ke? tumbuh gigi ke

anak sye pn mcm tu.. bce dlm grup nie mostly bby 3 bln da kurg mnum x mcm mse nwborn.. its ok.. cuma naikkn oz susu

1y ago

sye buat mcm tu..sbb gap x nyusu lme.. dlu selang 2 jam.. skg 3-4 jam sbb tdo lme.. bgn2 memg bby lapa siap mkn2 jari..

baby sya pn mcm nie... #2bulan19hri... full bf... risau brt dia xnaik cntik.... #risau