38w3d 8/6/2022

Baby kurang gerak, tapi cukup kiraan 10 ikut buku. Sakit bhgian anu, kerap buang air besar dan start buasir. Baby kerap mengeras tapi tak sakit. Sapa ada tanda-tanda mcm saya ni? Ada terfikir tak untuk ke hospital. Sy kdg2 risau bila baby kurg gerak Dan mgeras, tp kiraan smua cukup. Baby mgeras pun x dtg kan sakit apa2. 😪 Adakah sebab nebes 😂

2 Balas

due sya 9/6/2022 7hb pagi lendir darah turun prut kuat je mngerass prgi hospitl dh 2cm jalan bukaan dan brpa minit kne msukk wad pstuu perut asyik mngras dlm brpa jamm air ketuban pecah sikit darah pon turun banyk pkul 7 dah msuk labour room pkul 8 mlm dh bersalin secraa normal alhmdulillah 7hb pkul 8 sya berslin sblum due 9hb

sama la tp tk buasir cirit pulak sy 😂 selagi tk keluar tanda malas nk pergi sbb wad pon penuh skarang