Sedu

Baby kerap2 sedu dalam perut. Dh 3 ke 4 hari baby asyik sedu. Sehari sampai 2 kali dia sedu, lama pulak tu. Bila search google, semua ckp normal. Kesian pulak dekat dia, kita minum air pon bukn blh membantu? Ade x sape2 yng kena mcm saya?

11 Balas

Hahh.. tula.. sy pn mnum air byk2..mna tau mmbntu si bayi..tp tak pula, msih lg jga trsedu..😅 ingtkn mnum air blh bntu si baby hlngkn sedu😅 so sy gosok2 perut sy bru baby brhnti brsedu.. mom hand is the pure...hihii

4y ago

Kita pulak yang rasa kesian, tapi lawak pon ade bila bayangkn dia sedu dkt dlm🤣

ouhh yeke sis😂 saye bru tau knp rse perut mcm tu rupenye sedu ke..terima kasih atas info♥️Allahu sian anakku sedu dlm perut tpi mommy x tau hehehe..xpe lps ni mummy haty2 okey😍

4y ago

Sama2!🤗

Baby OK je kat dlm. Jgn risau. Ini semua memori sis..kadang2 rasa baby ok tak kat dlm bila rasa hiccup si manja ni lega hati mama, blh buat tersenyum

4y ago

Tulh, bila dia diam je tetiba hiccup, tenang sikit hati sbb tau yng dia ok

Normal sis...anak sy sampai dh keluar ni pun suka bebenor tersedu 😅

Ok jg Tu sis.. mcm baby sy juga, dia selalu sedu. Syukur sihat 😊

Baby sedu tu normal..alangkan kita org tua pun kekadang ada yg sedu

Macam mana nak tahu dia sedu?

4y ago

Baca reply saya dekat comment yng bwh2 ni, ade yng tnye sama mcm awk🤗

mcmane nk tau bby tgh sedu

4y ago

Rasa denyut dekat perut, kekerapan dia tu macam bila kita sedu lah. Dia auto tau yang baby tengah sedu

Mcm mna rsa baby sedut ..

4y ago

Ooo .. thnkyou .. 😊

Sya pon kerap rse