Baby Mengeras

Baby kerap mengeras sampai terik n sakit perut pada 36minggu tu normal ke?

8 Balas

Baby saya mengeras selang 5minit mcm tu sampai kepinggang saya sakit.sampai menangis sbb tak tahan sakit sangat lepas tu prgi hspt check bukaan sudah 6cm sampai je 8cm baby keluar. masa tu saya 36mggu4hari. sis standby saja.

3y ago

Assalamualaikum , Boleh bagi cerita pengalamana dn tips sis ?

Saya dr 29 weeks dah asyik.mengeras je..baby pun asyik guling2..x duduk senyap..sakit rasanya..tgh tido pun boleh terjaga hu..hu..

sma lh dgn sy...38 weeks tgh2 mlm perut mengerasa skit blkg

Normal sis , baby tengah pusing pusing dalam tu hihihi .

Saya selalu jadi macam ni, lagi lagi kalau tengah lewat malam.

4y ago

Sama la saya pun..siang elok tido..mlm dia main pulak

Saya pon Sama...36mggu jugak ...

tanda melahirkan tu mommy

Normal