34minggu6hari

Baby keluar awal 🤣due 29/3🤪minta Korang doakan ea Harini baby balik .baby skrng dkt icu 😌dh 6hari berpantang tanpa baby 😌hari2 pam susu pastu ulang alik gi hospital Kluang hntr susu 😔#firstbaby #firstmom

17 Balas

tahniah awk. semoga dipermudahkan segala urusan awk n baby. moga baby sihat. sy due date 19/3. skrg 37 minggu. dh rasa tanda2 nak beraalin. doakan sy ye semuanya.

1y ago

rasa mcmna tu puan? sy pn dh 37mggu..ghisau.. skrg suka mengeras ..rsa senggugut tu dtg jgk jrg2