34minggu6hari

Baby keluar awal 🤣due 29/3🤪minta Korang doakan ea Harini baby balik .baby skrng dkt icu 😌dh 6hari berpantang tanpa baby 😌hari2 pam susu pastu ulang alik gi hospital Kluang hntr susu 😔#firstbaby #firstmom

17 Balas

Sabar banyak2 ye puan, baby sy pn 10 hari di nicu, nak tgok kena booking, Kalau penuh x boleh tengok, perit je rasa, menunggu nak transfer ke wad biasa rasa lama sangat, alhamdulillah hari ke 14 da boleh discaj dari hospital.. Doakan baby saya sihat sentiasa dan saya doakan Puan cepat dapat room in dengan baby..

Tahniah. Sy pn ikut kn due date 9/3 tp baby kuar 20/2.. Berpantang tanpa baby dari 20/2 smpai 26/2.. Baby kene tahan wad Hospital Sultan Ismail sbb sy de gbs tp x on antibiotics sebelum bersalin..

1y ago

Doc baby pn tnye sy kenapa x on antibiotics sebelum bersalin.. Sy ckp dgn doc baby, doc tnye sy kenapa jd sy mmg xbole nk jwb.. Kemungkinan la kot dorng lupe nk on antibiotics kt sy.. Gbs kalo czer xde masalah.. Sbb kn sy normal jd baby kene pantau darah ye.. Alhmdulillah.. Semua ok..

tahniah awk. semoga dipermudahkan segala urusan awk n baby. moga baby sihat. sy due date 19/3. skrg 37 minggu. dh rasa tanda2 nak beraalin. doakan sy ye semuanya.

1y ago

rasa mcmna tu puan? sy pn dh 37mggu..ghisau.. skrg suka mengeras ..rsa senggugut tu dtg jgk jrg2

Waa tahniah sis, due date kita sama laa 29/3. Sy skrg 35w5d dh. Doc kata baby besar 2 minggu, skrg ni kira tinggal tunggu hari je.

Due 11hb 3 juge. Tp 12feb aritu bersalin czer 36week 1day sbb air ketuban tggl ckit. Moga bby sis dpt blik cepat. Selmat berpantg

1y ago

terima kasih awkk.baby dh blik pun smlm

tahniah puannn. semoga dipermudah segala urusan puan dan baby. doakan jugak saya menanti tanda2 bersalin. due 8/3

1y ago

sama due 8/3, tp dah selamat bersalin 18/2 ..

saya pulak lahirkan baby 35mggu 2hari.... patut nya due 9/3 tp keluarnya 3/2.... tp kluar scra emrgncy czer... 😊

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang. Semoga sis n baby sihat. Boleh saya tahu kenapa baby kluar awal ?

1y ago

sbb doctor dh masuk ubat msa admit wad

sy due 12/3 tpi dh bersalin 18/2 ..ngam2 37 week..alhamdulillah baby blh blik sme dgn sy

sebab apa bersalin awal sis,boleh kongsi Sbb sy skrg nak masuk 33week😂😂.tahniah sis

1y ago

sbb doc dh msuk ubat untuk kurangkan contraction rupanya bkn kurangkan tp bukakan jalan untuk baby kluar🤣