34minggu6hari

Baby keluar awal 🤣due 29/3🤪minta Korang doakan ea Harini baby balik .baby skrng dkt icu 😌dh 6hari berpantang tanpa baby 😌hari2 pam susu pastu ulang alik gi hospital Kluang hntr susu 😔#firstbaby #firstmom

17 Balas

Smalah kta. Saya bersalin 34minggu 4 hari. Normal.bby kna thn SCN 5 hari .

Tahniah sis.. Sy due date 16.3.. masih menanti jugak baby keluar..

tahniah, selamat berpantang.. semoga dipermudahkan segalanya..

tahniah sis, due date sya tggl 13/03 masi menunggu lagi 😇

1y ago

yaka sis hehe semoga dipermudahkan sis

Tahniah!! Sy due 10/3, masih tiada tanda 😅

sis turun tanda apa ye…

sis ade turun tanda ke?