Growth Spurts (beralih Bulan)

Baby ibu ni dalam fasa nak ibu peluk je malam2. Merengek , menangis, menjerit. Kadang2 sampai ibu tersasar, melepaskan marah pada baby. Allahu.? Daddy la life saver ibu & baby. Terima kasih daddy jaga baby, walaupun baby xnak tapi daddy usaha juga. Terima kasih daddy tenangkan ibu. Terima ksih sbb maafkan ibu. ❤️

1 Balas

Sis.. Samalah kita.. 😭😭 baby nk 3bulan dah.. Tiap2jam bangun menyusu (mlm).. Terlepas jg mrh kt baby.. Sedihnya bila ingat.. 😭😭 Baby pula xnk diletak.. Mahu didukung /dipeluk je.. Kdg2 dipeluk pun tak jln.. Fuhh

5y ago

Oh sabah bha. Sy shah alam.