Pusat timbul

Baby girl saya 2 bulan & pusat timbul mcm angin pasang. Ada tips tak mcmana utk baik kan? Biasanya umur berapa bulan baru ok?

4 Balas

umbilical hernia.. ank sy pon 2 bln dah skrg still ade.. doc suruh refer hospital klu 6 bln x surut2 jugak.. nurse bg tips tolak guna jari smpi rse ade lubang kat tgh2 pusat tu.. letak kapas n duit syiling kat ats pusat pstu bru cellotape kan.. sy bru nk try.. hrp dpt surut.. ade jugak jual kat shopee umbilical hernia belt.. bleh try..

baby saya pun sama 2 bulan pusat timbul,dr cakap tu hernia boleh masuk balik xde bahaya pun,dr suruh pakai bengkung baby hari" .. bila 6 bulan masih timbul lagi kena rujuk pakar

baby saya pun jenis pusat timbuk jgak tp saya setiap hari tolak pusat baby sampai la sekarang dh tkde pusat timbuk. tp lain baby lain ragamnya kan, better tanya doktor nanti

Baru jadi ke? Nanti refer doctor takut hernia. Anak saya tak pernah kena hernia.