Nipples tak timbul

sesiapa ada tips supaya nipples timbul..kesian baby susah nak menyusu

2 Balas

Sy pakai nipple puller. Tapi baby masih xnak direct. Sy ada try guna nipple protector baru dia ada lama sikit latch.. tapi bby nampak masih belum puas menyusu. Kalau dah jumpa tips share sini sis. Tq.

7mo ago

hi, boleh tau nipple puller dan nipple protector brand apa yg sis pakai?

Nipple puller. pastikan lekapan mulut bayi pada aerola. jika masih tak ok, dapatkan bimbingan drpd nurse yg mahir penyusuan di KK atau consult dgn kaunselor penyusuan bertauliah

7mo ago

sama