Belum buat mykid

Baby dh setahun umur die..tp belum buat mykid..boleh ke buat lambat2..

2 Balas

Boleh je. sijil lahir itu yang penting. Mykid ni hanya untuk memudahkan kita tak perlu bawa sijil lahir. Plus sekarang ni pengeluaran mykid mengalami sedikit delay disebabkan kekurangan cip. Better awak apply je sebab ramai yang tunggu giliran.

12mo ago

betul tu. sy yg dh buat mykid 2nd baby masa awal2 dia lahir haritu pon belom dpt smpi skrg. dia lahir jan 23 haritu

boleh tp pergi apply je senang utk awak bawak ke mana2 dgn mykid tu