Maksud Singkatan di Ultrasound

Baby dah nak masuk 7 bulan baru tau singkatan yg digunakan. sebelum ni masa pregnant tau AFI jer. hihi jom tambah ilmu kredit: hamil dalam 3 bulan

Maksud Singkatan di Ultrasound
6 Balas

owhh..rupanyerr..yg sy thu..berat jer.sb sna tulis grm.sma eDD..😄..lainkli tahu dh nie.🤗

Awk 7bln br tau...sy ank dah 4 br nk tau....slalu phm yg edd je . .yg len xamek tau😅

5y ago

haha.tu la. mungkin sebb saya masa scan baby takda masalah apa2 kan.. tu yg xnak ambik tau tu 😅

Sy tau EDD jer... Estimate due date😂

anak nk masuk 5 da baru tahu🤭😊

👍🏼 to share this

👍👍