berat baby

Baby dah lahir 2¹/² bulan... Baby sye baru 4.7kg...org cakap baby kecik.. Betul ke? Tlg update berat baby korang berapa?

2 Balas

Baby saya 2 bln 5 hari. Semalam cucuk 2 bulan, timbang da 5.7kg. Tp masa lahir 2.8kg je. Sebab dia kuning 2 minggu juga..lepastu kerap bagi susu badan dan berat dia pun cepat naik. Masa satu bulan 4.2kg.

Abaikan je apa orang nak kata. Bila kita dengar sangat orang cakap, yang tu buat kita tak tenteram. Asalkan anak kita sihat walafiat pun dah cukup alhamdulillah syukur.