Rambut gugur

Baby dah 7m, rambut maknya asyik gugur je nak2 kalau sikat guna tangan tu boleh dapat segenggam rambut tu. Ada tips tak mommy2 sedih betul tengok rambut banyak gugur #seriusnanya #rambutgugur

8 Balas

Saya kerat rambut pendek macam rambut laki. Dah anak pertama kata ayah ada dua 😅 masa anak pertama dulu rambut saya panjang sampai pinggang. Stress walaupun tiap hari menyapu, rambut still banyak kat lantai macam karpet. Kerat rambut pendek, masih gugur tapi takde la nampak banyak sangat. 😅 bersalin second ni sehari sebelum bersalin saya gi potong rambut pendek siap2. 😁