Eye contact

Hello, my baby dah 2 bulan 11 hari tapi kalau ajak bersembang dia susah nak respond dan jarang ada eye contact. Terlalu awal ke untuk saya risau sbb bila baca most cakap sepatutnya baby dah boleh ajak bersembang dan mata akan bertentang dgn mata ibu. #ingintahu #eyecontact

1 Balas

Terlalu awal. Perkembangan baby tak sama puan. Abaikan cakap-cakap orang yang boleh buat puan risau & stress. Baby kecil lagi tu. Jaga diri & kesihatan ye😊

3y ago

Alhamdulillah. Terima kasih ye puan 🥰