Baby belum berjalan..

Baby da msok setahun 4 bulan masih belum berjalan.. Is it normal? Mama is worried 😓

4 Balas

sekarang anak masih bertatih ke? lahir cukup bulan tak? kalau 1y 6bulan masih belum berjalan ,masa checkup anak nanti mintak nurse kk refer doktor terus.

Bole da bertatih.. Tp kdg2 tu mls nk jalan kalau pimpin tgn.. Lbh rela jln gne lutut dy 🤣

beli kasut yg ada bunyi2..bw jejalan luar rumah pimpin2 tgn dia..slow2 lpskn..

Cuba bwak ank brjln ats rumput pagi2.. Biar trpijak air embun..