susu formula

baby bru 11bulan skrang so next month nak masuk 1taun lah kn .. boleh x trus tukar susu dia yg utk umur 1taun ke atas?? boleh dtangkan msalah x pda tumbesaran atau pncernaan ke .. ibu² prnah buat mcam ni?

2 Balas

blh je tukar sis tp mulakn dngn pek kecik mna tau baby x sesuai ngn brand susu yg sis beli blh tukar lain x la mmbazir sngt kn mcm yg adik sy buat kat ank k2 nya.

fuhh , baby okay je .. 11bulan sya trus tukar Fernleaf 123 xda msalah apa² .. pncernaan smua okay mcam biasa ..