nak tanya pendapat dan pandangan

assalamualaikum saya nak tanya pendapat dan pandangan ibu ibu dalam ni , next month anak saya genap setahun so saya decide nak tukar susu dia .. okay ke kalau saya tukar susu nih ? apa pandangan dan pendapat ibu ibu tentang susu ni . ada tak ibu ibu bagi susu ni dekat anak ? betul ke susu ni boleh naikkan selera anak makan ? susu ni atas setahun terus boleh bagi direct kan ? ada yang cakap kena bagi susu ikut step umur anak , kalau susu ni kan takda peringkat umur . #ingintahu #pleasehelp

nak tanya pendapat dan pandangan
1 Balas

Waalaikumsalam. Kalau anak saya bagi susu ikut umur dulu. 2tahun keatas baru saya bagi susu ni. Kalau nak bagi awal saya tak pasti okay ke. Kalau bab selera makan masih kena kurangkan susu, encourage anak untuk makan.