Gigi baby belum keluar

Baby boy saya nak masuk 10 bulan tp gigi belum keluar lg normal ke? Saya ok je kalau lambat sikit tp people around me yg selalu tanya bila nak tumbuh gigi. Tp normal tak? Paling lambat berapa bulan akan keluar gigi ye?

1 Balas

tak silap 16m kot. anak saya genap 1y baru tumbuh, tumbuh pula 2 gigi serentak . so normal je sis, lambat tumbuh lambat rosak. just mulut org je la tak bole tutup, dulu saya pun kena, duk bsing tak tumbuh lagi, pdhal normal je.

2mo ago

Terima kasih sudi jawab 🥰 ok so saya boleh relax jela takyah feel pressured dah haha.