Tumbuh gigi

Normal ke 5bulan 14hari dah nak keluar 2 batang gigi belah bawah? Ada orang cakap dekat saya "awalnya keluar, selalu gigi budak lambat". Cepat salah, kalau lambat pun salah hahahaha #pleasehelp

4 Balas

Normal kalau orang compare itu ini buat tk tahu je mommy. Depends perkembangan budak tu takda yang tak normal pun kalau tumbuh gigi lambat sedikit or cepat sedikit as long tumbuh gigi okay je Alhamdulillah

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 biarkan je... baby sihat ok👌... baby saya pun 5 bulan 7 hari... ada satu gigi dh nampak di bahagian bawah... dia Ske beno teething.... 😂 habis la dah start mengigit 😍

1y ago

Ha kan! Lebih kurang la umur baby kita hehehe ye betul suka beno teething. Kalau kita makan, dia meleleh airliur hahaha kesian member 🤣🤣

Anak saya 5 bulan jgak keluar. Dua batang terus kat bawah. Dah nak masuk 6 bulan ni nak keluar pulak yg ketiga 🤣

normal. bby sy sebatang dah tumbuh jelas. lgi sebatang tengh nk tumbuh