Kenapa mcm ni?

Baby boy 3bulan18hari, baby active sgt tapi kenapa mcm ni?#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

Kenapa mcm ni?
5 Balas

Mcm baby sy aritu kalau kencing darah sbb dehydrated. Masa tu baru lepas lahirkan baby n air susu belum keluar.

kalau sampai berdarah adalah tak normal. lebih baik awak refer klinik ataupon hospital.

Aah slalu baca kalau berdarah kurang air dlm badan.. kurg menyusu ke baby?

mybe krg air dlm bdn sampai berdarah tu. boleh pg hospital asap.

ni tanda ank kurang minum susu