cirit

Baby berak 3 kali dalam dalam 6 jam. Normal ke? Takde pulak baby nangis sakit perut ke apa. Risau cirit je

2 Balas

cirit tu mksd sis mcm mne najis dia . cair mcm air ke . atau cair mcm biase tu . klau bby berak tiap 6jam normal sbb proses pengadaman dia ok . so normal je berak 3kali sehari. kita dewasa pn kdg ad je berak 2kali atau 3kali sehari . apth lg bby n kanak2 . boleh sy tau umo ank bpe sis . klau ank cirit tu najis cair mcm air mengalir tu sis . klau x bkn cirit la tu.

Baby umur berapa?