Cirit birit

Ada yg pnh atasi baby bwh setahun cirit birit? share please, risau dia sakit perut je 😣

1 Balas

Saya🙋🏻‍♀️pakej dengan muntah2 sekali. Saya bawa pergi klinik pakar kanak2. Doktor bagi ors dan suruh pantau dalam masa 12 jam. Kalau masih cirit dan muntah lagi, terus bawa pergi hospital. Awak dah bawa baby pergi klinik atau hospital?

11mo ago

Dah berapa kali cirit tu sis? Kalau kerap sangat bawa pergi klinik check ya. Atau awak cuba check semula pemakanan anak. Takut ada certain food yang triggered perut baby.