Risau

Baby baru 22 hari, kat tempat kemaluan ade mcm ni, risau pula.. Ade x mumys pernah nmpk mcm ni.. Kita pun xth nak ckp panas pun x jg... Tlg bg pendapat,?? Urgent

7 Balas

Anak saya kena masa berapa hari entah umur dia.. Dia lagi bnyk.. Gelembung kt tmpt yg sama.. Kt celah kangkang and sekitar kawasan bebird dia. Saya guna HERBAL BLEND SHAKLEE.. Esok terus kecut. 3 hari dh kering and pecah.. Then beransur pulih hilang parut. Sekarang asal ruam kt leher and muka je terus sapu cream tu. Dua hari dh licin balik.. Alhamdulillah. Cuba try

Kalau boleh buang gambr ni ye. Bahaya zaman skrng ni. Lbih baik jumpa doc lagi senng

Jadi merah2 biji ye sis? Rasanya ruam lampin tu. Tukar brand diapers 😘

Maaf sis..lebih baik rujuk ke klinik...sbb dalam ni ada lelaki sis...

Sis nati sis pdm ye gambar ni....takut geng2 pedo...sorry just igtkan

Try pakai crem ni....memang bagus untuk baby,s

Saya rasa ni sbb pempas....try tukar pempas