Baby asyik menendang je

Baby asyik menendang je seharian. Ada hari lain pulak rilek je dia kadang² je tendang. Normal ke mcm ni? Hari ni sampai berpeluh rse nak pitam sbb baby aktif sgt dlm perut. Berpeluh rse seram sejuk dh tadi. Minum air n makan roti 2 keping dgn Nutella ok sekejap, lepastu rse lemah balik badan. Pagi sampai maghrib ni baby masih aktif lagi menendang. Normal ke mcm ni?#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

Refer doctor. Awak berpeluh & nak pitam tu bukan sebab baby active, maybe ada sebab lain macam low blood pressure ke apa ke