Knocking her own head

My baby always knock her own head or forehead. Sometimes when she landing on the floor, she will knock her forehead on that then cry. I just think her head sick but whyy she like that 🤦🏻‍♀️ Also she will knock her head with hand. Seriously i’m worried with my baby on her attitude to hurt herself #1stimemom #bantusharing

7 Balas

klau anak sy bila tnye dia mne sakit. nanti dia pii hantok kepala dia kat pintu la, lantai la. kt mne2 permukaan keras, dah tu dia tunjuk la kepala dia sakit suh ibupapa dia tiupkan.rsenye habit je tu. nanti lama2 takde la. nak belajar rasa sakit kot.ank sy pon mula 11 bulan perangainye mcm tu smpai la ny setahun.. tapi da kurang sikit habitnye tu,