Bayi xberak dah 9 hri .. adakah normal ? Baby full bf ..

Baby aktif , perut lembut , kerap kentut and kentut bau busuk .. sblum ni dah jd mcm ni tp hri ke 7 dh berak .. ni dah hri ke 9 xberak lg .. risau pulak .. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

12 Balas

sy dlu ank kdue ada mslh tu..baby sembelit sbb sy maen mkn ikot ske..sy bljr urut baby dari mk bidan..pasti even 1 hari 1 kali berak da cukup..sbb baby klu da sembelit dy da xnk teran n xkn bljr teran taik