29 minggu, Kepala baby masih diatas Ada tak mommies yg boleh share pengalaman?

Baby akan pusing tak? Risau kalau songsang 😭

4 Balas

saya 28weeks, baby belum pusing lagi. doc kata normal. yg penting jgn urut ke apa, biar dia pusing sendiri. insyaAllah soon baby puan akan pusing sendiri. ada masa lagi. semoga dipermudahkan ye :)

1y ago

Aminnn semoga dipermudahkan utk puan juga. Terima kasih 🥰

sy 30w bby kpla kat atas lgi doc ckp ad masa lagi jgn risau so awak jgn stres pikir tentang bby songsang jga permakanan dan bantak berdoa ok semoga dipermudahkan urusan awak❤️

1y ago

InsyaAllahh terima kasih pn berkongsi. Semoga urusan pn juga dipermudahkan aminn 🥰

masih awal sbb masih byk ruang bergerak. 35w keatas akan mula pusing sepatutnya

1y ago

Alhamdulillah mudahan dia pusing. Terima kasihh 🥰

32 minggu pon bby still boleh pusing ii lgi... doa je baby dlm keadaan baik ii

1y ago

Noted terima kasih pn 🥰