Guys ade ke yg tau nak bagi ape atau care ape nak buat??baby saya baru 6 bulan ..cirir birit

Baby 6bulan cirit birit

2 Balas

Semak semula pemakanan anak. Kenal pasti makanan apa yang buat anak cirit birit. Then stop the food. Bagi BRAT: BANANA RICE APPLE TOAST Kalau anak minum susu formula, mungkin tak sesuai juga. Jika cirit birit berterusan, anak tak aktif, tak nak susu, tak nak makan, demam, meragam bawa anak ke klinik/hospital ya.

5mo ago

Awak dah bagi anak makan ke belum? Cair yang berair ke? Normal untuk baby buang air besar min 1x sehari. Macam anak saya 4x sehari. Tapi saya tak pasti untuk anak awak. Saya rasa boleh dapatkan nasihat daripada doktor

Ada makanan yg dia xboleh makan kot. Cuba ingat balik dia mkn apa?

5mo ago

Ohh then maybe virus. 🥲