Kepala bayi sentiasa berpeluh

Baby 6 bulan…Beberapa hari ni kepala ank berpeluh even berkipas & aircond..ada tak baby mommy mengalami mcm ni? Plus dia sembelit 3 hari tak membuang 😔

2 Balas

Hi mommies. Berpeluh basah sangat sangat ke? Sebab macam ada a few baby pun berpeluh juga, tapi biasa je, baby active & tak nampak apa apa yang abnormal. Baby dah start makan kan? Fully bf, fm atau mix? Selalunya kekerapan dia poopoo berapa kali? Kadang kadang tak berak tu bukan tanda sembelit.

2y ago

Berpeluh sgt, baby da start makan,baby skang nyusu mix,poopoo paling lama 7 hari dia tak poopoo

haah anak saya pon mcm tu masa kecik. kalau rmbut dia panjang sikit,saya potong terus. nasib laki. kalau pmpuan xtau la