Baby kecil dari usia kandungan ,

Baby 30 weeks Dr scan dpt 27weeks . Hmm risaunya . Ada tips tak mamy2 semua cara naikkan berat badan baby . Sy takda masalah apa2 cuma baby je yg kecil . Dr sruh refer ke hospital lg dua minggu , #bantusharing #firstbaby

9 Balas

Selalu yg macam ni sbb uri x dapat bekalkan nutrition yg cukup pda baby. Selalu sbb blood pressure tinggi. Kalau xde masalah apa2 boleh try makan yogurt, avocado dan minum susu. By right akan naik berat bby tp kalau x naik ada restriction mana2 la tu. Cuba tanya doktor

7mo ago

Baik sis trima ksh 🥰 ya sy xda apa2 mslh . Baby je kcik ..