Baby kecil dari usia kandungan ,

Baby 30 weeks Dr scan dpt 27weeks . Hmm risaunya . Ada tips tak mamy2 semua cara naikkan berat badan baby . Sy takda masalah apa2 cuma baby je yg kecil . Dr sruh refer ke hospital lg dua minggu , #bantusharing #firstbaby

9 Balas

saya dulu semua Dr yg saya jumpa semua cakap baby kecik. sampai kena jumpa pakar. bila jumpa pakar, pakar cakap Dr kk salah kira. due date sepatutnya 9/11 tapi ditukar ke 18/11. tapi baby saya tak sabar nak jumpa saya, saya beranak 5/11 😂

7mo ago

Anak sis berape kg sekarang