Baby kecil dari usia kandungan ,

Baby 30 weeks Dr scan dpt 27weeks . Hmm risaunya . Ada tips tak mamy2 semua cara naikkan berat badan baby . Sy takda masalah apa2 cuma baby je yg kecil . Dr sruh refer ke hospital lg dua minggu , #bantusharing #firstbaby

9 Balas

makan makanan yg seimbang buah jngn lupa.

7mo ago

Tq sis ., Dri frst trimester buah memng hri2 makn . Cuma sy mkan nasi dgn sayur je ingt ckup . Haha sekalinya Xckup jika berlaukkan sayur🤣 now tgh cuba mkn telur rebus, makan sup ayam , sayur & buah 🥰