Baby kecil dari usia kandungan ,

Baby 30 weeks Dr scan dpt 27weeks . Hmm risaunya . Ada tips tak mamy2 semua cara naikkan berat badan baby . Sy takda masalah apa2 cuma baby je yg kecil . Dr sruh refer ke hospital lg dua minggu , #bantusharing #firstbaby

9 Balas

Sy pun baby kecik dlm kandungan jgk , kecik 2 minggu and doc kata normal sis . Baby nk membesar kat luar tapi kita pun kena usaha jgk lah naikkan berat baby kan , awk mkn je telur rebus setiap pagi 2biji pastu kerap kan minum susu mkn sayur and buah

7mo ago

Tq sharing sis💕