Degup Jantung baby berhenti, ibu xrasa perubahan apa2. Tahu semasa hari detail scan baby.

Baby 21 weeks 2 hari

13 Balas

aah. InshaAllah Aamin terima kasih

Allah 🤧 takuttnya mcm2 ne..

2y ago

btul skg mcm2 kes..... saya pun masa 19 w leaking...admit 4ari blik umah xsmpai smggu leaking lg... tggu 2mggu scan pakar alhamdulillah air ketuban ok....pastu 23w leaking lg admit 6hari plk.... skg alhamdulillah dah 8 hari blik rumah xda leaking dah...syukur sngt2... prgnant yg ketiga ni dugaan air ketuban leaking... sblum ni 2x ok ja xda masalah...

sis mase tu xde rasa sakit ke?

2y ago

Salam takziah sis.. anak syurga❤️ doc ade bagitahu tak ape punca? Semoga sis tabah ye..