Baby 2 bulan lebih muntah

Baby 2 bulan sihat takde sakit batuk selsema, tiba muntah masa tidur lepas minum susu 2 jam sebelum (10.30 am this morning). Active as usual, for now baru sekali muntah, suhu normal, minum susu habis, tido mcm biasa. Patut ke bawak pegi klinik, atau monitor dulu? Boleh share punca biasanya kenapa, kahak ke mcm mana? Susu full FM tapi dah guna dari dulu tak penah kena mcm ni.

Baby 2 bulan lebih muntah
1 Balas

overfeed?

1mo ago

try kurangkam oz dan pantau dulu. kdg sbb x burping habis pun boleh jd.